Futbol català

Sense pantalla gegant?

Sense acord. Tot i ser el partit ideal per aplegar l'afició (a fora i per televisió de pagament), la falta d'entesa va fer que s'anul·lés l'organització

És el partit més important de la història del Girona i no tothom el podrà veure perquè el fan per Canal+ i perquè la pantalla gegant que s'havia anunciat que es posaria perquè els aficionats tinguessin un punt de trobada per anar a veure l'Almeria-Girona finalment no s'instal·larà. El títol el posem amb un interrogant perquè en el Girona els esdeveniments fan uns girs de 180 graus cada poques hores i no s'ha de descartar que aquest matí comuniquin que hi haurà pantalla gegant al pavelló de Palau, al de Fontajau o en qualsevol altre indret (el mateix ha passat aquesta setmana amb el TAV, que finalment s'ha organitzat després d'haver-se anul·lat).

Sobta molt, però, que la setmana passada s'instal·lés una pantalla gegant al pavelló de Palau per veure un partit que el Girona jugava a Montilivi i que es podia seguir per qualsevol televisió perquè l'emetia Esport 3 (hi va haver una cinquantena d'aficionats, tirant llarg) i que aquesta vegada no s'aprofiti la tirada d'un partit (molt més decisiu, a camp contrari i per una plataforma de pagament) que possiblement hauria aplegat centenars o milers d'aficionats.

Tot indica que ha estat el club qui ha frenat un acord a tres bandes en el qual estaven implicats l'empresa Sharing Football com a organitzadora i l'Ajuntament de Girona com a col·laborador, que ja havien posat fil a l'agulla igual que en els dos partits precedents, el Girona-Alcorcón (a Palau, amb molt pocs espectadors, com era d'esperar) i l'Alcorcón-Girona (a Fontajau, amb més de 400 aficionats).

Les alternatives són ara els bars, les seus de les penyes i l'Espai Gironès, que ahir va anunciar un acord per oferir el partit a les pantalles que hi ha a la zona de restauració.

Rua i festa

El que ja és segur és que, es guanyi o es perdi, diumenge hi haurà una rua per homenatjar la plantilla per l'any de primera que han fet. La rua d'agraïment sortirà cap a tres quarts d'una de Montilivi (els jugadors arribaran a dos quarts d'una a l'aeroport, però Aena ha avisat que no s'hi concentrin aficionats a rebre'ls, perquè sortiran directament des de la pista en autocar cap a l'estadi) i anirà fins a la plaça del Vi, on seran rebuts a l'Ajuntament i posteriorment sortiran al balcó.

Dimarts, a l'estadi, tindrà lloc la festa del Girona, a partir d'un quart de vuit del vespre. Hi haurà projecció de videoclips amb un resum del millor de la temporada, actuacions musicals (The Aaron's) i homenatges a l'equip femení, al filial i al futbol de base. El grup Pulpo Pop interpretarà la cançó del Girona, i hi haurà una actuació de ball a càrrec de Zona Funky. Cap a les nou es donarà la benvinguda a jugadors i tècnics del primer equip i posteriorment intervindran els Marrecs i el grup The Gruixut's, que interpretaran l'himne del Girona.

RUA DIUMENGE

La plantilla anirà en autocar des de l'estadi fins a l'Ajuntament, es pugi o no
Montilivi serà escenari de la festa del Girona, amb homenatges i actuacions


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.