3a DIVISIÓ

OLESA

Jose Antonio Montes, nou entrenador de l'Olesa

El president de l'Olesa, Froilán Amigó, no ha perdut el temps després de la dimissió que va presentar dilluns el tècnic Xavi Barangé. Ahir mateix ja va arribar a un acord amb Jose Antonio Montes perquè es faci càrrec del club del Baix Llobregat fins a final de temporada. Montes dirigirà avui el primer entrenament amb el seu nou equip, i diumenge debutarà a la banqueta, al camp del Balaguer.

Jose Antonio Montes té 41 anys i ara mateix estava sense equip després que la temporada passada dirigís el Sant Cristòfol de primera catalana des del novembre fins a final de temporada –el va agafar en zona de descens i el va deixar salvat en 13a posició–. Els millors resultats de Montes com a tècnic els va aconseguir al Manresa, a tercera divisió, equip que va dirigir durant tres temporades (2005/06, 2006/07 i 2007/08). La primera va ser la millor, ja que el Manresa va acabar 5è, a punt de disputar la primera fase d'ascens dels del Bages. En la segona temporada, el Manresa de Montes va acabar 10è, i en la tercera, els problemes econòmics i institucionals van fer que els manresans baixessin a primera catalana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.