Les Masies de Voltregà

Bon Preu invertirà més de 200 milions d’euros fins al 2019 en noves obertures

El pla de creixement de la cadena catalana per als pròxims anys preveu 27 nous establiments

Voldria arribar als 80 supermercats a Barcelona

municipal
noves tecnologies

Les Masies de Voltregà tindrà tota la fibra òptica a finals d’any

El desplegament de la fibra òptica a Les Masies de Voltregà, que va començar el març del 2016 a la zona nord del municipi, al nucli de Vinyoles, s’acabarà a finals d’aquest any al nucli de la Gleva.

L’OK Lliga es presenta avui.

L’Ajuntament de les Masies de Voltregà acollirà aquest migdia (13 h) l’acte de presentació de l’OK Lliga 2017/18. Hi haurà una representació de les plantilles de tots els equips de la lliga,...

municipal
referèndum

SOM Voltregà garanteix que la gent podrà votar

L’alcalde de Les Masies de Voltregà, Sergi Vilamala (PSC), no s’ha volgut posicionar públicament sobre l’1-O i per aquesta raó ha sigut el grup municipal SOM Voltregà qui ha assumit la responsabilitat de garantir el dret a vot.

telecomunicacions

Telefónica anuncia que posarà una antena a les Masies de Voltregà

L’empresa Telefónica s’ha compromès amb l’Ajuntament de Les Masies de Voltregà a millorar la cobertura mòbil al municipi, amb la instal·lació d’una nova antena.

municipal
trànsit

L’Ajuntament vol que es posi un semàfor a la Gleva

L’Ajuntament de les Masies de Voltregà ha sol·licitat a la Diputació de Barcelona la instal·lació d’un semàfor al pas de vianants que hi ha al carrer Sant Josep, a l’entrada de la Gleva, amb l'objectiu de millorar-hi la seguretat.

masies de voltregà

L’Ajuntament vol que es posi un semàfor a la Gleva

L’Ajuntament de Les Masies de Voltregà ha sol·licitat a la Diputació de Barcelona la instal·lació d’un semàfor al pas de vianants que hi ha al carrer Sant Josep, a l’entrada de La Gleva, per...

HOQUEI PATINS

El Benfica renova Trabal.

El porter de 38 anys de Masies de Voltregà Guillem Trabal ha renovat per un any el seu contracte amb el Benfica. Trabal complirà la seva cinquena temporada al club portuguès.

municipal
sentència

La justícia dona la raó a l’alcalde de les Masies de Voltregà

L’Ajuntament de les Masies de Voltregà va fer públic que la justícia ha donat la raó a l’alcalde, Sergi Vilamala, en el cas de les dues denuncies presentades per amenaces, prevaricació i tràfic d’influències.