Administracions

administracions

Tossa ocuparà part de l'antiga caserna de la Guàrdia Civil

L'Ajuntament ha tancat un acord per poder fer ús de dos pisos de la primera planta, que fan 140 m²

L'Ajuntament de Tossa ocuparà dos pisos de la planta baixa de l'antiga caserna de la Guàrdia Civil per a serveis municipals que encara estan per determinar, segons va explicar ahir l'alcaldessa, Gisela Saladich (TU). L'Ajuntament ha acceptat finalment una proposta de la direcció general de la Guàrdia Civil de l'agost del 2010, segons la qual es cedia aquest espai, d'uns 140m².

L'antiga caserna és ocupada en part per oficines “de duaners”, segons va explicar Saladich, i la resta són pisos de l'obra social de la Guàrdia Civil, que utilitzen membres del cos per a les seves vacances (cada estiu s'omple), i fins i tot hi ha llista d'espera, segons va explicar l'alcaldessa. També hi viuen famílies de guàrdies que treballen a Girona. Saladich va explicar que no han demanat ocupar més espai per la situació financera de l'Ajuntament, ja que per adequar els dos pisos per a l'Ajuntament caldrà una obra mínima. L'acord de cessió dels dos pisos es firmarà abans de les eleccions, i es revisarà cada quatre anys.

Terrenys cedits

L'Ajuntament va cedir els terrenys per fer la caserna els anys 70 i, a més, va pagar part de la construcció amb la condició que quan es deixés havia de ser per al municipi, segons va explicar Saladich. L'acord amb la direcció de la Guàrdia Civil es portarà al ple d'avui al vespre.

LA FRASE

La recuperació de l'edifici és una reivindicació històrica
Gisela Saladich
Alcaldessa de Tossa (TU)

Lloret de Mar també arriba a un acord

L'Ajuntament de Lloret podrà construir finalment la rotonda de l'entrada des a la cruïlla del Puntet, després que també s'ha arribat a un acord per cedir part de l'espai dels terrenys de la Guàrdia Civil . El pla general afectava una part de la finca de la Guàrdia Civil i finalment s'ha signat el conveni de cessió. La intenció de l'Ajuntament és que abans de l'estiu vinent la rotonda estigui construïda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.