Administracions

administracions

Postigo diu que la Generalitat deu 1,7 milions a Llagostera

El regidor d'Alternativa va votar en contra del pressupost

El portaveu d'Alternativa per Llagostera, Lluís Postigo, va dir ahir durant el ple del pressupost que la Generalitat deu 1,7 milions d'euros a Llagostera en subvencions d'aquest any i anualitats anteriors. Postigo, que va admetre que és conscient que altres ajuntaments estan en la mateixa situació, va reclamar més bel·ligerància al govern municipal a l'hora de reclamar aquests diners. Alternativa va votar en contra del pressupost perquè considera que “no defensa els interessos locals” perquè no incorpora, o es mostren disposats a diferir, considera, subvencions del Pla Únic d'Obres i Serveis i del pla de barris. Critica també la inversió al centre d'interpretació i, per contra, demana que es facin les obres de la segona fase del centre cultural.

ERC s'absté

Per la seva banda, el regidor d'ERC, Jordi Noguera, es va abstenir. El seu grup vol que es faci un centre de rehabilitació per a la gent gran on hi ha l'actual sala de vetlles, que es traslladarà les properes setmanes. També demanen més suport econòmic a Càritas i l'àrea de benestar social. El regidor d'Hisenda, Ramon Soler, va defensar el pressupost i va afirmar que es prioritzen els serveis socials i la promoció econòmica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.