Administracions

medi ambient

El Consell de la Selva edita una guia per estalviar energia

Farà arribar als municipis propostes en àmbits de climatització, il·luminació, aigua calenta, electrodomèstics i transport, perquè redueixin la despesa

L'Agència d'Energia de la Selva, que depèn del Consell Comarcal de la Selva, ha redactat una guia de bones pràctiques per a l'estalvi energètic als ajuntaments. Les propostes s'engloben en els àmbits de la climatització (calefacció i aire condicionat), la il·luminació, els electrodomèstics, l'aigua calenta sanitària i el transport, sempre amb relació a l'àmbit municipal i amb l'objectiu de disminuir la despesa energètica.

La guia es distribuirà en una primera fase als ajuntaments de la comarca de la Selva, on el Consell Comarcal ha redactat el pla d'acció per a l'energia sostenible, i després la penjaran en format PDF al web de l'agència.

En aquest sentit, i pel que fa a la situació econòmica dels ajuntaments, es va detectar la necessitat d'informar els ens municipals sobre accions de disminució dels consums energètics que requerissin inversions baixes. Des de l'any 2012, el Consell Comarcal de la Selva, per mitjà de l'Agència d'Energia, ha estat redactant plans d'acció per a l'energia sostenible (PAES) de diversos municipis de la comarca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.