Medi ambient

medi ambient

No a la MAT promou l'alta col·lectiva a Som Energia

És una cooperativa d'energia verda, i l'acció es farà el dia 12 d'octubre

La Fundació Emys de Riudarenes i la plataforma No a la MAT, per mitjà de la cooperativa sense ànim de lucre de producció, distribució i consum d'energies renovables Som Energia, han endegat una campanya d'alta de comptadors col·lectiva.

Amb aquesta acció les tres entitats volen sol·licitar una gestió energètica més centrada en les renovables, els petits productors i l'autoconsum, “deixant de finançar projectes d'ètica discutible per al territori català i enfortint altres projectes amb un fort component social enfocats al bé comú”, segons exposen fonts de la plataforma No a la MAT. La iniciativa serà el 12 d'octubre a les dotze del migdia en el marc de la xerrada del responsable de projectes i serveis als socis de la cooperativa Som Energia, Marc Roselló, a la masia de Can Moragues de Riudarenes. La campanya consisteix a fer un canvi de comptador “per a un nou model energètic i per dir així no a la MAT”. Les entitats convocants recorden que només cal portar una factura de la llum i el número de compte bancari.

D'altra banda, el dia 5 d'octubre, també a Can Moragues, hi haurà una xerrada a càrrec de Jordi Solé Ollé, del departament d'oceanografia física de l'Institut de Ciències del Mar (CSIC).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.