Medi ambient

El PP de Blanes critica l'estat de les platges

Per Tordera, el govern no en té cura

Assegura que l'Estat hi durà sorra

El portaveu del PP a l'Ajuntament de Blanes, Salvador Tordera, ha criticat l'estat de les platges del poble, que ha atribuït a la desatenció de la Generalitat. “Fa temps que demanem, igual que fa el sector turístic, una millora per a la platja de Blanes. La Generalitat, a través de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), però, ha prioritzat altres gestions”, ha assenyalat Tordera en un comunicat difós pel PP.

Tordera s'ha reunit aquesta setmana a l'antiga escola de la Safa amb l'Associació d'Hostaleria de Blanes i l'Associació de Càmpings de Blanes per valorar les hipotètiques millores de la platja, que hauria de ser repoblada de sorra. Segons Tordera, els mals de la zona marítima del municipi són deguts al fet que “la Generalitat no ha pres les mesures necessàries per arranjar-ho”.

“Inundació”

Pel PP, el problema de la falta de sorra no afecta només el sector turístic. “La llera del riu [Tordera] també està en perill de desbordament per l'excés de sorra i si hi ha una riuada pot perjudicar greument per inundació els veïns dels Pins i de la Plantera”. Segons el PP, l'Estat durà sorra a Blanes per repoblar la platja. Recentment, s'ha sabut que l'Estat invertirà 1,1 milions a Malgrat de Mar (Maresme), al mateix delta de la Tordera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia