Infraestructures

Infraestructures

ERC vol la gratuïtat de l'AP-7 mentre no es desdobli l'N-II

La diputada Carme Capdevila es pregunta si governa CiU o Abertis

La diputada d'ERC al Parlament Carme Capdevila demana la gratuïtat de l'AP-7 des de Girona fins a la Jonquera “mentre duri la reflexió que el govern de CiU està fent sobre la necessitat de desdoblar l'N-II”. ERC creu que CiU hauria d'utilitzar la influència del seu soci, el PP, per exigir al Ministeri de Foment que posi a licitació el desdoblament de l'N-II. I proposa als partits amb representació parlamentària fer un front comú davant de Foment perquè desencalli, d'una vegada per totes, el desdoblament de l'N-II, en tots els seus trams.

La diputada del grup parlamentari d'ERC es va referir al desdoblament de l'N-II com un dels problemes “endèmics” de les comarques gironines en matèria d'infraestructures, juntament amb el continuat qüestionament de l'operativitat de l'aeroport de Girona i el manteniment de la línia de 200 kV de Vic a Juià. I sobre aquestes temes, la diputada va qüestionar la capacitat de govern de CiU: “Qui pren les decisions? La Generalitat? O Abertis, Aena i Red Elèctrica?” “Demanem que CiU, de forma conjunta amb el PP, dugui a terme accions positives per a la demarcació”, va declarar Capdevila, que va anunciar la presentació al Parlament d'un seguit de propostes sobre els tres temes esmentats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.