Infraestructures

infraestructures

La nova caserna de Lloret de Mar, més a prop

S'aprova el plec de condicions per contractar l'obra, de 3,6 milions

La junta de govern de Lloret de Mar va aprovar el plec de condicions per a la contractació, mitjançant procediment obert, de l'obra de construcció de l'edifici on s'ubicaran les noves dependències de la policia local i Protecció Civil. L'avantprojecte de la nova caserna de la policia local es va presentar el 2010 i l'aleshores alcalde, Xavier Crespo, es va mostrar convençut que abans de les eleccions del 2011 ja es començaria la construcció de l'edifici.

El preu que ha de servir de base per al procediment d'adjudicació és de 3.634.838 euros (IVA a part) i l'oferta s'ha de presentar a la baixa.

Subvenció prevista

L'Ajuntament va haver de fer unes modificacions en el projecte fa mesos, a petició de la Generalitat, fet que el va endarrerir. La futura caserna preveia començar inicialment el mes de març i l'Ajuntament preveia poder començar les obres el mes de juliol passat. L'Ajuntament disposa d'una subvenció de 2,4 milions d'euros del Fons Financer de l'Estat per a la Modernització de les Infraestructures Turístiques (Fomit) i de 594.000 euros del PUOSC.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.