Infraestructures

El diputat de CiU, Jordi Xuclà,

observa Domènec Espadalé reclamant a Pastor la gestió de l'aeroport

La gestió de l'aeroport

D.V. / L.A

El president de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadalé, va aprofitar la presència de la ministra de Foment, Ana Pastor, per fer-li avinent altres reclamacions del territori gironí. Mentre Pastor feia declaracions a la premsa, van passar fins a tres avions que es dirigien a l'aeroport de Vilobí d'Onyar, i just acabar la seva intervenció, Espadalé va fer un petit apart amb la ministra per reclamar-li accions perquè més viatgers arribin a l'aeroport de Vilobí d'Onyar.

“És obvi que si féssim la gestió des de Girona faríem més, per això li he demanat que ens rebi un dia a Madrid per explicar-li el nostre plantejament”, va detallar Espadalé. El president de la cambra gironina es va mostrar preocupat per l'evolució del l'aeroport, que “es quedarà aquest any per sota dels 3 milions de passatgers i el turisme és importantíssim per a les comarques gironines”.

Espadalé va traslladar a la ministra la necessitat d'aplicar noves accions perquè arribin més vols i es recuperi el rècord de passatgers de l'any 2008, quan van passar 5,5 milions de passatgers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.