Serveis

VALLÈS OCCIDENTAL

Els treballadors dels polígons de Barberà clamen per tenir un bus

La supressió de la línia 3 duta a terme per l'Ajuntament els ha deixat sense servei i han començat a mobilitzar-se

Els treballadors dels polígons industrials de Santiga i Can Salvatella, a Barberà del Vallès, han començat els actes de mobilització per la supressió de la línia 3 d'autobús duta a terme pel consistori. Aquesta era l'única via que tenien per dirigir-se amb transport públic des del nucli urbà fins al seu lloc de treball, ja que la línia d'Autocars Font, amb tres úniques expedicions per sentit, només dóna servei des de Barcelona, Montcada i Reixac, i Ripollet.

A principis d'agost, l'Ajuntament de Barberà va dir que estudiaria modificar algunes expedicions de la línia 1, l'única que queda en servei, per tal de garantir l'accés als polígons a primera hora del matí. Segons l'Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP), però, en aquests moments molts treballadors de Barberà no tenen cap altra alternativa que fer “caminades de més de 40 minuts per entorns hostils per al vianant, compartir cotxe o ser acompanyats”. A més, l'entitat creu que la solució de la línia 1 no serà total si no hi ha busos per a la tornada. Per aquest motiu, ha creat un grup de Facebook per coordinar les mobilitzacions, que de moment ja inclouen el repartiment de fulls informatius, l'enviament de queixes a l'Ajuntament i la cerca del suport de les empreses.

LA XIFRA

15.000
treballadors
hi ha registrats als polígons de Santiga i Can Salvatella, on hi ha prop de 700 empreses instal·lades
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.