Serveis

equipaments

Vilablareix construirà un camp de futbol de gespa artificial a partir de l'abril

Es farà a l'encreuament entre l'avinguda Lluís Companys i el carrer Raset

Finalment no es trauran els dos camps de futbol set que hi ha just al costat

El municipi de Vilablareix iniciarà a principis d'abril la construcció d'un nou camp de futbol de gespa artificial. El consistori ha pogut concretar els darrers mesos el conveni amb la Generalitat, que finançarà en part la construcció del nou equipament esportiu.

Es farà al terreny que hi ha entre l'avinguda Lluís Companys i els carrers Raset i Pont d'en Canals. Estarà annex als dos camps de futbol set que hi ha actualment en una part de la parcel·la. Al principi es pensava treure aquests dos camps petits, una vegada el municipi disposés del camp gran, però finalment s'ha decidit mantenir-los.

Si no hi ha res de nou, el ple de dilluns farà l'adjudicació definitiva de l'obra i s'iniciaran de manera immediata els tràmits administratius per tirar endavant els treballs. La construcció del camp de gespa artificial té un període previst d'execució de cinc mesos. L'obra tenia una licitació de sortida d'1,2 milions d'euros, amb l'IVA inclòs, tot i que es preveu que el cost sigui inferior un cop confirmada la millor oferta dels licitadors. El govern de la Generalitat aportarà 480.000 euros i la resta la pagaran entre la Diputació de Girona i el consistori. El camp tindrà unes dimensions que l'habiliten per acollir partits fins a segona divisió B, segons explica l'alcalde, David Mascort. El terreny de joc farà 64 metres d'amplada per 105 metres d'allargada, i hi haurà grades amb seients per a 250 persones.

LES XIFRES

250
persones
tindran seient al nou camp. El terreny de joc farà 64 metres d'amplada per 105 d'allargada.
5
mesos
està previst que duri l'obra. Si es compleixen els terminis, ja s'hi iniciarà la propera temporada.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.