Serveis

Serveis

Vidreres crearà una societat de serveis

L'Ajuntament de Vidreres va aprovar en l'últim ple incoar un expedient per prestar serveis públics de forma directa amb una societat pública, amb l'objectiu d'estalviar diners i donar feina a gent del municipi. L'alcalde, Jordi Camps, preveu que la societat pugui estar constituïda i funcionant d'aquí a dos mesos. L'Ajuntament ha fet un estudi previ per auditar el que costa la neteja d'edificis públics, que puja a 410.000 euros l'any. Segons aquest estudi, es podrien estalviar 180.000 euros si la societat municipal centralitzés la gestió de la neteja, ja que actualment hi ha contractes i empreses diferents treballant per a l'Ajuntament en diferents edificis. La contractació des d'una empresa municipal permetria, a priori, contractar conjuntament i en funció de les necessitats de l'Ajuntament, amb personal propi i preferentment contractat a la població. En principi s'ha pensat en la neteja, però podria ampliar-se.

D'altra banda, el PSC va argumentar la seva negativa al canvi de destí dels diners del PUOSC per a l'escorxador dient que no s'hauria d'obligar que els diners es destinin a obres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.