Serveis

Multen el mal ús de les zones de càrrega i descàrrega

A partir de l'1 de gener, la grua retirarà els vehicles que hi estacionin de forma incorrecta

Les sancions per aquest motiu arribaran als 200 euros

L'increment de les zones blaves no és l'única novetat a Blanes relacionada amb l'aparcament aquest nou any. Si a partir d'ara serà molt difícil poder aparcar de franc a la ciutat, sobretot al centre, i pràcticament impossible a l'estiu, les poques places que no seran ni blaves ni grogues seran de càrrega i descàrrega. En aquestes, l'Ajuntament també hi intervé. I és que amb el nou any, la policia local intensificarà el setge contra el mal ús de les places de càrrega i descàrrega.

Els vehicles comercials que no col·loquin el disc horari o que no indiquin l'hora d'arribada de forma correcta podran ser retirats per la grua i sancionats amb multes de 200 euros. Així mateix, també se sancionaran els vehicles comercials que excedeixin el temps màxim permès de 15 minuts i els turismes i altres vehicles no autoritzats que estacionin a les places reservades per a càrrega i descàrrega.

Amb aquestes mesures, l'Ajuntament vol “alleugerir” l'ocupació d'aquestes places i facilitar-ne la rotació, davant l'augment de la demanda de zones de càrrega i descàrrega que, segons el consistori, s'ha experimentat darrerament.

Coincidint amb aquesta nova mesura, l'Ajuntament ha editat un miler de discos horaris per poder aparcar en aquestes zones. Així mateix, aquestes darreres setmanes, la policia local ha estat fent una campanya per informar de les noves mesures que aplicarà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.