Serveis

Una sola targeta per als espais culturals de Lloret

L'Ajuntament impulsa la venda d'un bitllet per als cinc equipaments de la vila

El regidor calcula que es comercialitzaran les 7.000 unitats emeses

L'equip de Lloret de Mar (CiU i ERC) s'ha inspirat en les grans ciutats del món i té la seva targeta turística. La Lloret Card val 10 euros i permet entrar als cinc equipaments culturals (els jardins de Santa Clotilde, el Museu del Mar, el puig del Castellet, Can Saragossa i el castell de Sant Joan) i inclou fins a un 50% de descompte en un centenar de locals de restauració i establiments comercials de la vila.

La Lloret Card es pot comprar a les tres oficines de turisme de Lloret (a l'avinguda de Vidreres, a la platja de Fenals i a Can Garriga, seu del Museu del Mar). L'Ajuntament també posa a la venda la Senior Card, que val 7 euros. El bitllet és per a les persones més grans de 55 anys i les de mobilitat reduïda.

Una targeta anual

La Lloret Card i la Senior Card són targetes amb un any (natural) de validesa. Segons explica el regidor de Turisme de Lloret, Jordi Orobitg (ERC), la voluntat és donar a conèixer el patrimoni local i que botigues i restaurants locals puguin fer més caixa. Orobitg calcula que es vendran els 7.000 bitllets emesos per al 2014.

LA XIFRA

10
euros
val la Lloret Card (per a adults). Els més grans de 55 anys poden comprar la Senior Card per 7 euros.

Uns dos-cents mil visitants, a l'agost

El regidor Jordi Orobitg explica que la iniciativa de la Lloret Card és del departament de màrqueting de l'àrea de Turisme de l'Ajuntament. Orobitg assenyala que l'àrea de Turisme vol donar a conèixer el patrimoni històric, arquitectònic i monumental de la vila, de 41.000 habitants i que multiplica per cinc els residents durant els mesos d'estiu. L'agost de l'any passat, per exemple, 179.429 visitants van allotjar-se en establiments de Lloret de Mar.

El responsable polític del turisme lloretenc explica que han fet difusió de les noves targetes a operadors turístics. A més, el díptic que es reparteix a les oficines de turisme inclou un codi QR, que informa de les ofertes de la Lloret Card. A banda d'accedir als espais culturals i als descomptes, la targeta ofereix activitats aquàtiques com ara el jet ski. L'any passat, Lloret va rebre 1.017.206 viatgers; s'hi van fer un total de 4.989.836 pernoctacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia