Urbanisme

urbanisme

Celrà implica vint veïns per dignificar un espai urbà

Van acudir a la crida de l'Ajuntament per repintar el Torrent de l'Aigua Calenta

Escolars hi faran murals

L'Ajuntament de Celrà va aconseguir ahir implicar una vintena de veïns en la recuperació del Torrent de l'Aigua Calenta. La crida va sorgir arran d'una reunió veïnal en què els mateixos veïns van demanar la dignificació d'aquest espai, que estava molt degradat. En la política d'implicació de la ciutadania en els afers municipals, el govern de Celrà va promoure la jornada d'ahir. L'actuació és la primera part de la recuperació. Els veïns van repintar-ne les parets de color blanc i groc en diversos trams, però els escolars del poble, ajudats d'artistes locals, l'acabaran d'embellir fent-hi murals. Faltarà, a més, la instal·lació d'un llum per il·luminar el pas subterrani.

No és pas la primera acció de manteniment amb participació ciutadana que darrerament es fa a Celrà. A principi de mes una quinzena de veïns ja van participar en la neteja i recuperació de la mina del Nen Jesús, un espai declarat d'interès dins la zona del PEIN de les Gavarres. L'alcalde de Celrà, Dani Cornellà, diu que aquestes accions neixen de les reunions que tenen amb grups reduïts de veïns de zones ben concretes del municipi, per tal de conèixer les seves necessitats i urgències de primera mà. A partir de les reunions, s'han fet actuacions al carrer de Sant Feliu i al carrer Costa Brava, per exemple, i ja es treballa en una proposta per ordenar l'aparcament del carrer de la Cabanya. La proposta es presentarà als veïns la setmana que ve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.