Comunicació

Tanquen la ràdio i TV públiques de Cambrils

Ràdio Cambrils, creada als anys vuitanta, i el canal de televisió TdCamp deixaran d'emetre en els pròxims dies després que l'Ajuntament de Cambrils hagi decidit tancar-los per motius econòmics. L'alcaldessa, Mercè Dalmau, va comunicar ahir la decisió presa pel consell d'administració de Cambrils Audiovisual després que les finances municipals siguin incapaces d'assumir els 400.000 euros que hi ha d'injectar anualment el consistori per al manteniment de la programació.

El tancament, que deixarà sense feina nou professionals, suposa també la renúncia a la llicència del canal TdCamp, que en principi havien de compartir diverses poblacions del Baix Camp, però que finalment ha hagut de gestionar en solitari Cambrils. El municipi, de fet, hauria sol·licitat als altres membres del consorci que fessin una aportació econòmica per evitar el tancament, proposta que hauria estat rebutjada. Els treballadors van fer una crida als polítics perquè deixin de considerar els mitjans un luxe i van lamentar els atacs rebuts des de l'àmbit privat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.