Una donació particular permet a La Rotllana arribar a més gent necessitada

L'associació juvenil La Rotllana, amb seu a la Salut, ha iniciat un projecte per ajudar les famílies de la zona que estan més afectades per la crisi econòmica. Fins ara, l'entitat tenia en marxa un banc d'aliments pensat per cobrir les necessitats nutritives dels més desfavorits però en el darrer mes, gràcies a una donació econòmica de 6.000 euros que els ha fet arribar un particular, han pogut ampliar les famílies afavorides pel programa, batejat com a Projecte 6.000. La representant de La Rotllana, Estrella Gil, va explicar ahir que en el darrer mes se n'han beneficiat unes 300 persones, una tercera part de les quals són autòctones: «El perfil de famílies que reclamen ajuda s'està ampliant i ara mirem d'arribar a persones que tenen necessitats sanitàries o de pagament de rebuts de la casa, entre d'altres.»

La injecció de 6.000 euros, que el donant podria repetir en els propers mesos, ha arribat a La Rotllana gràcies a l'agrupament de petites i mitjanes ONG, amb qui el donant, que és colomenc però vol romandre en l'anonimat, va contactar. El seu president, Rafael Jariod, va instar les institucions i la societat civil en general a sumar-se a projectes d'aquests trets, tant amb diners com amb temps personal. «La Rotllana ha encetat un projecte que ja no té marxa enrere, amb donació o sense», va dir.

A l'acte de presentació del projecte també va assistir el regidor responsable de Solidaritat, Josep Pera (CiU), que va valorar la capacitat que tenen les entitats de la ciutat d'«orientar la seva acció en funció de les necessitats del moment». El donant en qüestió estudia ara en quin projecte abocar 6.000 euros durant 24 mesos. També estudia una actuació a Santa Coloma.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.