Salut

Trias confia que els metges no facin vaga

Salut apel·la a la responsabilitat dels facultatius de l'hospital Trueta

En relació amb la vaga intermitent i indefinida que la setmana passada els metges de l'hospital Josep Trueta de Girona van acordar en assemblea de dur a terme en plena campanya electoral, Trias va expressar la seva confiança en la “vocació” i la “professionalitat” dels facultatius i va apel·lar a la seva “responsabilitat”. També va manifestar el seu desig que els agents socials arribin a un acord amb les empreses proveïdores dels serveis, com ara l'Institut Català de la Salut (ICS).

D'altra banda, i pel que fa a les mobilitzacions a diferents poblacions de la Selva interior pel tancament dels CAP a les nits, el director de Salut es va manifestar de forma contundent afirmant que aquest sistema no es tocarà “ni per pressions mediàtiques ni polítiques” i que els canvis que s'han introduït s'han fet sota criteris clínics. Trias va reiterar que les avaluacions que es fan de forma continuada sobre el terreny estan donant bons resultats i que ara per ara no s'ha produït cap incidència. No obstant això, no va rebutjar la possibilitat d'introduir canvis si en aquesta avaluació es detecten problemes importants de funcionament de la nova reordenació de l'atenció continuada. Va recordar que el procés es va iniciar el 2005.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.