Salut

salut

Una metgessa del Trueta n'assumeix la direcció

Glòria Padura s'havia ocupat, l'últim any, de la direcció mèdica del centre

L'Institut Català de la Salut ha nomenat la metgessa Glòria Padura nova directora de l'hospital Josep Trueta de Girona en substitució d'Antoni Juan Pastor, que s'ha incorporat a la direcció assistencial de l'ICS. La doctora Padura havia treballat com a metgessa al servei d'urgències del Trueta i l'últim any s'havia ocupat de la direcció mèdica.

Glòria Padura, de 44 anys i natural de Biscaia, és llicenciada en medicina i cirurgia per la Universitat d'Alacant (1994) i especialista en medicina interna per l'hospital Marqués de Valdecilla de Santander. Va arribar a Catalunya l'octubre del 2003 com a especialista de medicina interna del servei d'urgències de l'hospital Sant Jaume de Calella. Aquell mateix any va iniciar la seva relació laboral amb el Trueta com a metgessa d'urgències. Va començar a enfocar la seva carrera envers la gestió sanitària quan el 2004 va assumir el càrrec de cap d'admissions de l'hospital de Girona. El febrer del 2009 va assumir la sotsdirecció de gestió de clients, i des del febrer del 2003, era la directora mèdica del centre.

No és el primer cop que la persona que ocupa la direcció mèdica del Trueta acaba assumint la direcció del centre. És el mateix que va passar amb la doctora Àngels Morales, que durant quatre anys (2004-2008) va exercir com a directora mèdica fins que a l'estiu de l'any 2008 va ser nomenada directora.

El relleu del doctor Juan al capdavant de l'hospital de referència de la regió sanitària de Girona s'ha produït deu dies després que fos nomenat adjunt del gerent de l'ICS. El doctor Juan no va estar ni un any al capdavant del Trueta, una circumstància que la junta de personal va valorar negativament. En el moment que es va anunciar el canvi, des de l'ICS es va indicar que caldria buscar “la millor opció” per fer front a la nova etapa. I és que la persona que estigui al capdavant del Trueta ha d'encaixar en el projecte CIMS, de coordinació de serveis entre l'hospital de Girona, de l'ICS, i l'hospital de Salt, de l'Institut d'Assistència Sanitària (IAS).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia