Salut

Neix la delegació de l'Oncolliga a Blanes

La Fundació Oncolliga Girona, lliga catalana d'ajuda al malalt de càncer i als seus familiars, tindrà a partir de dissabte una delegació a Blanes. Un grup de voluntàries formaran l'entitat selvatana, que ofereix serveis a la vila des de fa dues dècades. Oncolliga Blanes es presentarà de manera formal en un acte dissabte a la tarda (a les sis) a la Casa Saladrigas. De les quatre de la tarda a les vuit del vespre, hi haurà animació infantil al passeig de Mar. L'endemà, diumenge, hi haurà la primera marxa solidària Oncolliga't en marxa. Per inscriure-s'hi, es podrà fer a la vela de la delegació al passeig de Mar o bé diumenge al matí, a la Ciutat Esportiva, segons informa Oncollliga Blanes en el seu compte de Facebook.

La Fundació Oncolliga Girona té com a objectiu millorar la qualitat de vida de malalts i acompanyants i ofereix serveis com ara la llar residència La Lliga, a tocar de l'hospital Josep Trueta de Girona, fisioteràpia a domicili, accions de prevenció i formació i atenció psicooncològica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia