Educació

Societat

La Diputació redueix el servei individual d'orientació familiar

Aquest curs s'han atès 722 famílies de la demarcació

Les dificultats pressupostàries han obligat la Diputació de Girona a reduir, amb vista al curs que ve, el servei d'atenció individual i telefònic d'orientació familiar i a concentrar-ho tot en un portal web per mitjà del qual s'intentarà resoldre els dubtes que plantegin les famílies i assessorar-les. Per contra, l'escola de mares i pares es mantindrà amb el mateix plantejament d'aquest curs i s'oferirà a 32 municipis de menys de 10.000 habitants.

Durant el curs escolar 2011/2012 el servei d'orientació familiar de la Diputació de Girona ha atès un total de 722 famílies. Per gaudir-ne, cal reunir un grup suficient de pares i mares que estiguin interessats a aprendre i a debatre l'educació dels fills.

El servei, de caràcter gratuït, ha ofert tres opcions, no excloents, que han estat l'escola de mares i pares, el servei d'atenció individual i el servei d'atenció telefònica. S'ha dut a terme a 37 municipis. Entre les persones que se n'han beneficiat, n'hi ha hagut que provenien de 22 municipis derivats (en els quals hi havia pares i mares interessats però que no formaven un grup suficient). De les 722 famílies que s'han beneficiat del servei, 605 han participat en l'escola de mares i pares. La valoració que les famílies han fet del servei és molt alta: d'un 9,46 sobre un màxim de 10 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.