Educació

UNIVERSITAT

Més esforç en difusió del patronat de la politècnica

El president del Patronat de l'Escola Politècnica Superior (EPS) de la UdG, Manel Xifra, ha explicat que volen intensificar la transferència de la recerca que fan els investigadors del centre i la seva difusió. Xifra hi veu marge de millora. “El país no treu tot el rendiment de la feina universitària”, sosté.

El patronat inverteix aquest any 20.000 euros del seu pressupost (82.000) en la dinamització les activitats de transferència i la vinculació amb el teixit empresarial. Per Xifra, l'empresari creu que l'empresa i la universitat són dos mons “que han de lligar més”.

Setze milions

El director de l'EPS, Quim Salvi, ha explicat que el centre té una trentena de grups de recerca, que han participat en projectes valorats en 16 milions d'euros (2009-2012).

El Patronat de l'EPS engloba una quarantena d'empreses i una vintena d'entitats (col·legis professionals o mercats). El patronat ha enquestat alguns dels seus socis el primer semestre d'aquest any i el 65% dels empreses que han treballat amb algun grup de recerca de la UdG voldria tornar a col·laborar-hi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.