Educació

La Conselleria d'Educació recorre la sentència que anul·la l'acord de professorat interí

Ha presentat l'anunci de recurs contra la sentència

Si el Suprem l'admet a tràmit té un més per a formalitzar el recurs

Fonts de la Conselleria d'Educació han confirmat a l'STEPV que s'ha presentat l'anunci del recurs de cassació contra la sentència guanyada pel Sindicat que anul·la l'acord de professorat interí de 2013.

L'STEPV demanarà al nou govern la paralització de l'acord i l'aplicació de la sentència

Si s'admet a tràmit, la Conselleria disposa d'un mes per a formalitzar el recurs, és a dir, per a argumentar perquè està en contra de la sentència. Quan es complisca aquest mes, finals de juliol o principis d'agost, el Tribunal Suprem ha de fallar a favor o en contra del recurs de Conselleria a partir de setembre i això pot durar anys.

Mentrestant es configurarà el nou govern i el sindicat espera que tinga capacitat per a retirar el recurs i aplicar la sentència. L'STEPV així ho sol·licitarà només prenga possessió el nou conseller o consellera. Igualment demanarà que es recupere el professorat reordenat després de les oposicions de 2013 en les especialitats que van tindre oposició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia