Societat

badalona

La Rotllana treu al carrer el casal d'estiu

Fa activitats lúdiques i esportives a la plaça Trafalgar de Llefià, tot el mes

L'associació juvenil La Rotllana continua la seva tasca de dinamització social als barris de Llefià i de la Salut. Ara, arribat l'estiu, ha tret al carrer un dels casals per a infants i joves que fins ara desenvolupava en un recinte tancat.

Ara, des de fa uns dies i fins al 29 de juliol, una part de la plaça de Trafalgar és utilitzada per aquesta ONG badalonina per celebrar un munt d'activitats emmarcades en un casal d'estiu. Tennis de taula, jocs de taula, corfbol, un torneig de bàdminton i un altre menor de futbol, cinema a la fresca els dissabtes i un concert a final de mes són l'oferta lúdica que La Rotllana ja ofereix de forma gratuïta, tot i que, com explica Irene Monge, una de les responsables del casal, “estem oberts a organitzar allò que els joves vulguin”.

Satisfets perquè en els primers dies del casal ja hi ha força joves de la zona que hi participen, Monge resumeix el doble objectiu de l'organització d'aquest casal. D'una banda, reclamar espais públics per als joves en una zona de la ciutat “on no n'hi ha gaires”. De l'altra, atraure el jovent des d'una part lúdica i fomentar el vessant “participatiu, associatiu”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.