Societat

successos

Detingut per haver robat a àvies als Ferrocarrils

El lladre esperava que el tren s'aturés en una estació per estirar les cadenes d'or de les víctimes i fugir

L'arrestat ja és a la presó acusat de deu robatoris

Seleccionava la víctima, se situava al seu costat i quan el tren s'aturava en una estació, li estirava amb violència la cadena d'or. Els Mossos d'Esquadra han detingut el lladre, un noi de nacionalitat equatoriana de 21 anys, acusat d'almenys deu robatoris amb aquest mateix sistema als combois dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC). A l'arrestat, que ja ha ingressat a la presó, també se'l relaciona amb diversos robatoris de cadenes d'or a carrers de Sant Boi de Llobregat, la ciutat on residia.

En els fets provats fins ara pels Mossos, totes les víctimes eren sempre dones amb edats compreses entre els 55 i els 80 anys. El jove actuava, habitualment, a les línies del ferrocarril que fan el recorregut entre Barcelona, Martorell, Esparreguera i Igualada, i, en ocasions, a les parades de Sant Boi, Molí Nou i Colònia Güell.

El detingut aprofitava el trajecte per caminar per l'interior del vagó i seleccionar la víctima, sempre una dona asseguda. Una vegada comès el robatori, el jove sortia corrent per l'andana en direcció a les escales mecàniques per assegurar-se una fugida ràpida del lloc dels fets. Finalment, però, el 25 de juliol els Mossos el van poder detenir a Sant Boi. Posteriorment, la policia catalana va registrar el seu domicili i hi va trobar proves suficients per determinar que l'arrestat havia estat l'autor dels fets il·lícits. Les càmeres de vídeo dels Ferrocarrils també havien enregistrat el sospitós mentre cometia els robatoris.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.