Igualada

Ferran López renova per l’Igualada

Hoquei patins. El tècnic continuarà una temporada més en el club de la capital de l’Anoia

Igualada busca 2.000 persones per fer un llaç groc humà gegant

L’objectiu de la iniciativa és recaptar fons per als familiars dels presos i exiliats polítics

Els organitzadors volen repetir l’èxit de la gran estelada humana que van organitzar fa cinc anys a la capital de l’Anoia

Margall i Telechea, per “la República”

Els nous diputats d’ERC al Congrés, Joan Margall i Carolina Telechea, van prendre ahir possessió dels seus escons prometent la Constitució Espanyola “per imperatiu legal” i demanant la llibertat...

Roc i Avilés guanyen la vertical

El veterà corredor Agustí Roc va imposar-se ahir en la cursa vertical de l’Olla de Núria. L’atleta de Molins de Rei, de 46 anys, va cobrir un recorregut de 949 m de desnivell en 46 minuts i 41 segons....

M. DURAN I J. SOLÀ
ORGANITZADORS DEL PRIMER FESTIVAL ESPURNES BARROQUES DE LA CATALUNYA CENTRAL

“És l’embrió de la marca Territori Barroc, que farà activitats tot l’any”

Nou pobles del Solsonès, l’Anoia, la Segarra i el Bages s’han entossudit a donar a conèixer el patrimoni barroc començant amb un festival que uneix art, música i gastronomia fins al 17 de juny

Sarral vol reobrir les antigues pedreres per donar empenta al negoci de l’alabastre

Petits tallers i grans empreses històriques del poble es reinventen en un bon moment per al sector

Anna Casarramona i Maria Díez reforcen el Manlleu

Hoquei sobre patins. Ja se sabia que no seguirien en l’Hostelcur Gijón i ara han confirmat el seu nou equip

HOQUEI PATINS

El Barça B i el Voltregà B, campions.

El Barça B i el Voltregà B van guanyar la lliga nacional masculina i femenina. Els blaugrana es van imposar en els penals en el segon partit de la final a la pista del Juneda (1-1) i també van aconseguir...

JOAN FONTANELLA
PRESIDENT DE L’ASSOCIACIÓ GASTRONÒMICA VADEFOODIES D’IGUALADA

“En broma dic que el Vadefoodies ha de ser el ‘Camden Town’ de l’Anoia”

Igualada es converteix l’1 i 2 de juny en un aparador per divulgar les tendències gastronòmiques del món amb un festival que arriba a la quarta edició obrint-se més a la ciutat