Societat

“Operadors que no estimen Lloret l'estan destrossant”

El gerent del Patronat de Turisme Costa Brava, Ramon Ramos, carrega contra els operadors que venen la imatge del “tot és permès” a Lloret de Mar

El gerent del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Ramon Ramos, va carregar ahir contra els operadors turístics, “que no estimen Lloret de Mar i l'estan destrossant”. Ramos, que fa tan sols uns dies que ha assumit el càrrec, ja s'ha posat en contacte amb l'alcalde de Lloret, Romà Codina, per posar-se a disposició de l'Ajuntament, i ha parlat amb empresaris per veure com poden afrontar el problema. El patronat és conscient que hi ha propaganda de Lloret que fan molts operadors que és “indignant” i que va “en contra de tots els principis del patronat”. En el mateix sentit es va pronunciar el regidor de Turisme, Jordi Orobitg, en declaracions a la ràdio.

Una de les accions que farà el patronat és recopilar la informació que ha sortit a la premsa estrangera i mirar de contrarestar-la. Però Ramos és conscient que el problema no s'arreglarà només amb publicitat: “Quan pari la tempesta no ens podem adormir”, opina. Està convençut que a Lloret aquest cop “s'han posat les piles” per trobar solucions.

LA FRASE

La propaganda que fan molts operadors és indignant i va en contra dels principis del patronat
Ramon Ramos
Gerent del patronat de turisme Costa brava girona

El Millor vol un ple extraordinari

El Moviment Independent de Lloret (Millor) ha demanat que es convoqui un ple extraordinari per tractar la seguretat i el model turístic. El grup manifesta que és en ple funcionament turístic “quan s'ha de fer una valoració de les activitats”. El Millor parla de la “responsabilitat política” de l'equip de govern que dirigia la població els últims anys però aposta per trobar solucions “immediates” al problema. Vol debatre mesures a prendre respecte dels operadors turístics que anuncien Lloret com el paradís del “tot és permès”, el tot inclòs als hotels, l'ampliació del cos de policia local i la venda de droga i la prostitució. També proposa fer un estudi econòmic per crear un departament jurídic que es presenti en nom de l'Ajuntament com a acusació particular “contra incívics i delinqüents”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.