Monogràfics

VIDRERES (Selva)

Festa major

Rejovenida i per a tots els públics

Després del pregó de festa major i les havaneres a la plaça de l'Església, Vidreres rejovenirà amb la música d'Obrint Pas, La Banda del Cotxe Rojo i Banda Bandarra. Dissabte a la nit, la zona de barraques tornarà a sonar de la mà de Los Inhumanos, Txarango, Los Fabulosos Freak Brothers i Atopic Band. Són les propostes joves per a una festa que vol arribar a tothom. Així, la música de les orquestres Aquario (dissabte), Internacional Costa Brava (diumenge) i Magics (dilluns) posarà els ritmes als balls de festa.

Dissabte a la tarda, després dels correbous, hi haurà la plantada gegantera –amb les colles convidades de Pineda, Lloret de Mar, Maçanet de la Selva, Vilanova del Vallès i Sant Cugat–. I tot seguit, una cercavila pels carrers del poble. La festa també inclou altres activitats, com ara tallers infantils, un karaoke popular, xocolatada, sardanes, màgia, l'elecció de la pubilla i l'hereu de Vidreres i la quarta edició del Cerca-tasques, amb l'animació musical de la xaranga Jaleo Band.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a