Societat

societat

La direcció de Càritas retorna a un seglar

El Bisbat de Girona nomenarà avui Ramon Barnera, de 65 anys i veí d'Olot, director de Càritas Diocesana de Girona. A diferència del que ha passat en els darrers anys, Barnera és un seglar i no un capellà. Darrerament, el càrrec de director de Càritas l'havia ocupat el delegat episcopal, mossèn Narcís Ponsatí. I ara el Bisbat ha optat per retornar a un seglar la direcció de Càritas i deixar Narcís Ponsatí únicament ocupant la delegació episcopal de l'entitat. Fonts del Bisbat van explicar ahir que no és el primer cop que es nomena una persona seglar en la direcció de Càritas i que anys enrere ja havia estat així. Està previst que el nomenament de Ramon Barnera tingui lloc avui, juntament amb altres nomenaments. El secretari general de Càritas és Martí Batllori.

Càritas és una entitat de l'Església catòlica que té com a objectiu promoure, orientar i coordinar l'acció social i caritativa de la diòcesi. Treballa en els sectors socials més desfavorits i busca generar processos que contribueixin al desenvolupament de la persona, així com a la promoció de la justícia social. L'entitat està formada per voluntaris i tècnics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.