Monogràfics

LLORET DE MAR (Selva)

Festa major de Sant Romà i Fira Medieval

Orgullosos de Lloret

Lloret enceta aquest vespre la seva festa major amb el pregó que pronunciarà Vicky Serrano en nom de la plataforma Estimem Lloret, que avança: “Recordarem com va sorgir la plataforma amb aquell sentiment de pertinença i d'orgull pel nostre poble”, i recorda: “Sense la repercussió de les 1.500 persones que van sortir al carrer aquell 15 d'agost avui no faríem el pregó. El fem per la implicació de tot el poble”.

Vint anys de gegants

Aquest primer cap de setmana serà també el de la Fira Medieval i el de la festa de l'esport lloretenc. El programa concentra bona part de les activitats a partir del dia 17, amb concert i ball amenitzat per l'orquestra Metropol. L'endemà tindrà lloc l'ofici solemne i la representació d'El Xarlatan, de Teatre de Guerrilla. El dia 19 començarà un dels plats forts del programa: els actes del casament dels gegants Es Nais i Miss Ling, coincidint amb el vintè aniversari de les figures, una celebració que culminarà diumenge.

Aquests dies no faltaran actes per als més petits, com ara el teatre infantil, el racó de contes i l'espectacle de ballet clàssic La venedora de llumins, que clourà la festa major.

Fins al dia 20 de novembre. Fira medieval, dies 12 i 13, de 10 a 21 h.
www.lloret.cat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a