Societat

SOCIETAT

Més ingressos per Cap d'Any als locals de nit

Els locals d'oci nocturn han incrementat la seva facturació la nit de Cap d'Any en un 5% de mitjana respecte al 2010, segons dades facilitades per la Fecasarm. Aquest fet s'atribueix, principalment, a l'entrada en vigor de la nova ordre d'horaris aprovada per la Generalitat, a través de la qual es permetia a les discoteques i sales de festes tancar per Cap d'Any a dos quarts de vuit del matí.

El percentatge d'increment varia en funció del tipus d'activitat i el territori. Així, a Platja d'Aro els bars van augmentar la facturació un 3%, i les discoteques, un 7%. A Blanes i l'Estartit, un 3% els bars i un 10% les discoteques, entre d'altres.

Malgrat la crescuda dels ingressos no s'han complert les previsions de la Fecasarm, que era assolir un 15% d'increment. En aquest sentit, segons aquesta entitat que engloba diverses associacions d'oci nocturn de Catalunya, l'explicació és l'increment d'ofertes de festes en pavellons i altres recintes municipals –un 20% més que l'any passat–, així com la situació de crisi econòmica, fet que ha provocat que els preus d'entrada als locals s'ajustessin un 10% a la baixa, de mitjana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.