Societat

Abertis estableix un dispositiu de seguretat per fer front a la convocatòria antipeatges de diumenge

La concessionària recomana als clients consultar la web “autopistas.com”, així com els serveis d'informació habituals per conèixer l'estat del trànsit

La plataforma cívica Prou Peatges fa una crida, de nou, a la mobilització

Abertis Autopistes es prepara per fer front a la convocatòria antipeatges d'aquest diumenge. I es que la concessionària ha establert un dispositiu per garantir la seguretat viària i minimitzar les afectacions de trànsit en la seva xarxa.

Així, Abertis ha recomanat als clients consultar la pàgina web autopistas.com, així com els serveis d'informació habituals, per conèixer l'estat del trànsit en cada moment.

El partit independentista Solidaritat Catalana per la Independència (SI) ha avalat la mobilització antipeatges convocada per a aquest diumenge després de la promoguda el passat 1 de maig, que coincidia amb el Dia del Treballador i que va qualificar de “massiva”. La plataforma cívica Prou Peatges també ha fet una crida a la mobilització i a l'impagament de peatges en protesta pel greuge comparatiu que pateix Catalunya respecte a la resta de l'Estat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.