Societat

educació

Els Pirates creen un portal de llibres de text

El partit Pirates de Catalunya, juntament amb Piratas de Galicia i Piratas de Madrid, ha posat en marxa un portal de descàrregues de llibres de text i altres materials pedagògics perquè les famílies puguin baixar-los de manera gratuïta.

La formació pretén, amb aquesta iniciativa, minimitzar el nombre de nens de l'Estat que aquest curs no tindran tots els llibres de text a causa de la crisi, l'augment del preu dels llibres de text (2,39% de mitjana, segons els Pirates) i l'increment de l'IVA, que en el cas del material escolar ha passat del 4% al 21%. La despesa mitjana per nen, segons l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU), serà de 640 euros, dels quals 215 corresponen a la despesa en llibres de text.

Els promotors del portal http://pirata.cat/p2p, que disposen de materials didàctics de primària, ESO i batxillerat, asseguren als pares que compartir arxius i descarregar-los d'internet és “completament legal”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.