Societat

universitats

El govern insta Wert a mantenir la selectivitat

Castellà exigeix que s'eliminin els articles que envaeixen competències

El secretari d'Universitats i Recerca, Antoni Castellà, va exigir ahir al govern espanyol que retiri l'article de la llei de reforma educativa que elimina les proves d'accés a la universitat (PAU), en considerar que es tracta d'una “agressió directa” al marc de competències establert en l'Estatut. Castellà va plantejar aquesta qüestió durant la conferència general de política universitària que va aplegar ahir a Madrid el ministre d'Educació, José Ignacio Wert, i els representats de les comunitats autònomes.

Castellà també va demanar que s'aturin els articles que són “una agressió directa al marc competencial de l'Estatut en matèria d'universitats”, com ara “la pretensió del govern espanyol de permetre l'accés directe als estudis universitaris de grau dels alumnes que superin els estudis de formació professional de grau superior”.

El projecte de Wert elimina la selectivitat i la substitueix per una revàlida al final del batxillerat dissenyada per l'Estat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.