Societat

La dona que va perdre un ull en la vaga del 14N explica el que va viure en un vídeo

Ester Quintana, de 42 anys, retreu que l'administració no s'hagi interessat pel seu cas i assegura que va ser un mosso i un “projectil de no sé quin tipus” el que li va fer mal

Amb només 24 hores, el vídeo ha tingut gairebé 72.000 reproduccions

  • Ester Quintana, de 42 anys, que diu que va perdre un ull durant la manifestació del 14N.
  • VÍDEO: La dona que va perdre un ull el 14N

Ester Quintana, de 42 anys, explica emocionada en un vídeo penjat al Youtube com va viure “la càrrega policial” el vespre del 14 de novembre, el dia de la vaga general, en què assegura que “un projectil de no sé quin tipus” tirat “per un mosso d'esquadra” li va provocar la pèrdua de l'ull esquerre. El vídeo ja ha tingut unes 72.000 reproduccions en 24 hores, des que el van penjar a la xarxa aquest mateix dijous.

En el vídeo, que té una durada d'uns 20 minuts i ha estat elaborat pel moviment 15-M, només apareix un primer pla de Quintana, que relata què va passar la nit del 14-N, com un Guàrdia Urbà va ser qui va trucar a l'ambulància i com els metges li van dir que no podria conservar l'ull i que li haurien de posar una pròtesi.

Quintana lamenta el silenci de l'administració, que “ningú s'hagi interessat per mi” i que no hagi rebut “ni una trucada, ni un missatge ni una visita a l'hospital”. “No sé si és el procediment normal, però humanitari no ho és”, assegura, tot retraient a Felip Puig i Artur Mas algunes de les seves declaracions, entre les quals que aquella nit no es van produir càrregues policials. “Per què Felip Puig diu que n hi va haver càrrega policial. Jo la vaig veure”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.