Societat

Colau no descarta querellar-se contra Cifuentes

D'altra banda, la presidenta de la PAH, Ada Colau, ha avançat que estudiarà emprendre accions judicials contra la delegada del govern espanyol a Madrid, Cristina Cifuentes, per les declaracions en què relacionava la plataforma antidesnonaments i el terrorisme. Segons Colau, és “intolerable, una vergonya i una immoralitat” que per intentar amagar la seva “ineficiència en un afer “gravíssim com són els desnonaments” el govern del PP diguin “barbaritats” com les que ha pronunciat la delegada.

“Tothom coneix la plataforma, sap com treballem, sap que som un moviment pacífic, que estem defensant la gent dels desnonaments, cosa que hauria d'haver fet l'administració pública des de fa quatre anys”, ha afegit.

“Diu molt poc del partit de govern i realment compromet la democràcia, perquè crea un clima de tensió, crispació i d'inseguretat, i no sé fins on pensa arribar el PP però per aquest camí està clar que no arribarà gaire lluny”, ha reblat.

Per tot plegat, la plataforma no descarta emprendre accions judicials contra les declaracions de Cifuentes i altres responsables del PP, a més d'alguns mitjans de comunicació, al seu parer “no només difamen, sinó que creen situacions de crispació i assenyalen persones com és el cas de la meva persona.

L'activista ha explicat que ha rebut diverses amenaces de mort cap a ella i cap a la seva família i ha advertit que els polítics no només“difamen” sinó que els posen en situació de “perill” amb aquestes declaracions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.