Societat

El TSJC dóna la raó a Agbar i acorda anul·lar l'adjudicació d'ATLL a Acciona

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya denega la petició de la Generalitat que se suspengués de forma cautelar la resolució de l'OARCC

També desestima l'argument del govern que mantenir la decisió de l'òrgan Administratiu de Recursos Contractuals podria suposar una increment tarifari

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha donat la raó aquest dimecres a Agbar i ha acordat executar, fins que es resolgui el litigi, la resolució de l'òrgan Administratiu de Recursos Contractuals (OARCC), que va anul·lar l'adjudicació d'Aigües-Ter Llobregat (ATLL) a Acciona.

En tres actes notificats avui, el TSJC denega la petició de la Generalitat i d'Acciona que se suspengués de forma cautelar l'efectivitat de la resolució de l'OARCC, ja que considera que es va basar en un “argument perfectament sostenible”, l'encert del qual haurà de ser examinat quan s'analitzi la causa principal.

La secció cinquena del TSJC també desestima l'argument de la Generalitat que mantenir vigent la decisió de l'OARCC podria suposar una influència en el sistema tarifari, amb un increment d'uns 30 milions d'euros anuals, ja que “és cert que aquesta argumentació no descansa en una justificació suficient”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.