Societat

VENUS O'HARA

EXPERTA EN FETITXISME

“Aquí es parla molt al llit, i això és molt excitant”

Tinc més de 300 calces i uns 40 sostenidors. Cada matí penjo una foto meva en roba interior a Instagram
Com se li va ocórrer fer un manual per aprendre anglès amb el sexe?
L'any passat estava amb una amiga en un pub irlandès i em va demanar que li ensenyés a parlar anglès. Vam començar a practicar els condicionals amb frases com ara: “Em follaria aquell paio si estigués ben dotat.” Vaig pensar que era una manera divertida d'aprendre l'idioma. Quan vaig arribar a Espanya, vaig fer de professora d'anglès a Madrid i em vaig adonar que els alumnes no estan gens motivats.
Però vostè ho estava molt, oi?
Sí, vaig aprendre castellà en tres mesos. Quedava amb gent diferent i practicava. Un dia vaig anar a Barcelona i en veure la ciutat des del Tibidabo me'n vaig enamorar. Ja l'havia descobert a Todo sobre mi madre, quan estudiava a París.
I va aprendre català.
En saber francès i castellà, va ser més fàcil. Però la ciutat em va posar a prova... No tenia feina i em vaig passar un estiu menjant gaspatxo i patates fregides. Tenia massa orgull per demanar ajuda. Després la gent em va renyar molt!
Per què li agrada el fetitxisme?
Perquè m'agrada l'art. En tot el que faig hi ha bon gust, gens de brutícia ni imatges massa explícites. No s'ha de mostrar, només suggerir.
Hi ha fotos al llibre de vostè amb llenceria, antifaços, talons...
Estan molt cuidades. Treballo amb fotògrafs que conec i sóc la meva pròpia directora artística. Jo sóc l'eina que faig servir per expressar-me. Cap és ofensiva i totes tenen a veure amb el capítol que il·lustren.
Les fotos i també els exercicis...
Crec que la gramàtica és essencial per aprendre. Va molt bé practicar verbs modals (permís, obligació...) quan es parla de sadisme, o diferenciar la veu passiva de l'activa en el capítol dedicat al món gai.
A qui li recomana el llibre?
A tothom! Només es necessita un nivell d'anglès mitjà. El més interessant és l'apartat de salut sexual, perquè et pots trobar a Londres i necessitar comprar preservatius o anar al metge... Però el meu capítol preferit és el que està dedicat als preliminars... M'encanta la paraula pessigolles! I el verb arraulir-se!
És un llibre en francès i català que inclou... el francès i el grec.
Un grec vol dir el mateix en anglès
i en català. I en anglès french kiss és un petó amb llengua.
Què té de Scarlett O'Hara?
Res. Tinc més de venus prerafaelita, tota blanca i pèl-roja. Diuen que m'assemblo a Nicole Kidman, però sense Botox. No suporto la falta de naturalitat! O'Hara m'identifica com a irlandesa. Allà és com Garcia.
Va fer una portada d'Interviú.
Buscaven la noia del mes, pagaven bé i em divertia. Les dones em van dir que els encantava que fos normal, que tingués el pit petit.
Els catalans són fetitxistes?
Tot el món mediterrani és més donat a practicar el sexe tradicional, amb coit. Potser per masclisme. El fetitxisme és més underground. Però, en canvi, aquí es parla molt
al llit, i això és molt excitant.
Ha fet ciències polítiques i...
La meva gran fantasia és dominar un polític torie! Abans de les eleccions els vaig enviar a tots fotos meves amb la llegenda: “Gran Bretanya necessita disciplina!” I vaig rebre respostes de tot el Regne Unit.
Cada matí penja una foto seva en roba interior a Instagram...
Sí, tinc molts seguidors que l'esperen! Tinc més de 300 calces (hi ha fans que me n'envien) i uns 40 sostenidors. No busco que combinin.
Les sabates de taló són l'objecte més desitjat per un fetitxista?
Ho són molt perquè fan que la dona se senti sexy i segura, i a l'home li agrada mirar-la. La part del cos més desitjada són els peus, però no tothom a qui li agraden els peus està boig pels talons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.