Societat

El llibre

Per triar i encertar-la segur

SALVADOR MACIP recomana un combinat d'autors i gèneres, començant pel premi Man Booker de John Banville, ‘El mar', i quatre títols més

Per a aquest estiu recomano El mar, de John Banville, una novel·la en què el protagonista evoca les seves vacances a la costa i el primer amor d'adolescència (amb una excel·lent traducció d'Eduard Castanyo). El llaütista i la captaire, de Jordi Llavina, també opta per un to poètic entre tràgic i melancòlic. Si voleu més moviment, Bioko, de Marc Pastor, és una aventura tropical que m'ha recordat tardes caloroses llegint Verne estirat en una hamaca. Per als qui els agradin els contes, els darrers reculls de Tina Vallès (El parèntesi més llarg) i Bel Olid (La mala reputació) són del millor de la collita recent.

EL MAR
John Banville
TRADUCCIÓ:
Eduard Castanyo
EDITORIAL:
Bromera
PÀGINES:
224
PREU:
17,70 euros
Salvador Macip (Blanes, 1970) és un metge i científic apassionat per la literatura. Com a autor està especialitzat en literatura juvenil, gènere al qual pertany Cinc dies en un altre planeta (La Galera).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.