Societat

universitats

La URL posa fi al monopoli de la UB amb el grau en farmàcia

La Universitat Ramon Llull (URL) va presentar ahir un nou grau en farmàcia que posarà fi al monopoli que tenia fins ara a Catalunya la Universitat de Barcelona (UB) en aquests estudis.

El nou grau, de cinc anys de durada, neix de la col·laboració entre l'Institut Químic de Sarrià (IQS) i la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna i començarà a impartir-se a partir del curs que ve amb 80 places.

“Amb aquest nou títol volem adaptar-nos al canvi en el model sanitari, en què el farmacèutic haurà d'assumir més responsabilitats”, va justificar el degà de la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna, Màrius Duran. “El farmacèutic haurà de tenir més coneixements biosanitaris i de cura de les persones”, va remarcar.

El nou grau inclourà l'anglès en la docència d'algunes assignatures (el 20% el primer any) i els estudiants faran pràctiques obligatòries en la indústria farmacèutica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia