Societat

lloret de mar

Concurs de pessebres a la llar i diorames

L'Ajuntament de Lloret, amb
el suport dels Pessebristes
de Lloret, han convocat novament els concursos de diorames i de pessebres. El concurs de diorames, que enguany arriba a la 40a edició,
ja ha tancat el període d'inscripcions, mentre que la convocatòria del concurs de pessebres a la llar encara està oberta. Aquest és un concurs molt arrelat a Lloret, del qual consta que la tradició arrenca més o menys a finals del segle XIX. La convocatòria és oberta a tota la població. Els participants s'han d'adreçar a El Puntet de l'avinguda de Vidreres, o bé a El Puntet de Fenals per tal de formalitzar la inscripció. Els guanyadors en les diferents categories s'enduran un premi en metàl·lic. A més, tots els participants en els concursos rebran un obsequi que elabora anualment el pessebrista lloretenc Josep Maria Ferrer. El jurat valorarà els pessebres a partir del dia 29 de desembre i el lliurament del guardó tindrà lloc en un acte públic a la sala polivalent de la Casa de la Cultura que es farà el dissabte 10 de gener.

Redacció

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]