Societat

5.220 catalans en risc d'exclusió troben feina amb Incorpora

El programa d'integració laboral que impulsa La Caixa va donar feina a més de 17.000 persones a tot l'Estat

Un total de 5.220 catalans amb risc d'exclusió social van trobar feina al llarg del 2014 gràcies al programa Incorpora, de l'Obra Social La Caixa. El volum de persones contractades –821 més que l'any passat– va ser possible gràcies a la implicació de 1.784 empreses. El projecte Incorpora, creat l'any 2006 i que s'adreça a col·lectius en situació de vulnerabilitat, com ara persones amb discapacitat, aturats de llarga durada, exreclusos, joves en risc d'exclusió, immigrants i víctimes de la violència de gènere, va trobar feina a més de 17.000 persones a tot l'Estat.

El programa Incorpora va apostar al llarg del 2014 per la formació. En resposta a la conjuntura actual de crisi, una de les línies prioritàries va ser impulsar accions formatives per augmentar l'oportunitat d'accés al món laboral dels usuaris del programa amb menys possibilitats de trobar feina. Aquest 2015 es calcula que participaran en accions formatives 8.000 persones.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia