Societat

Junqueras sobre Rodalies: “La solució és la independència”

El president d'ERC critica que s'hagin anunciat a “bombo i plateret” a través de rodes de premsa i anuncis d'inversions que després no es plasmen en la realitat

“És evident que la solució no és la d'anunciar acords i fer-se fotos, sinó per exercir les inversions”

El president d'ERC, Oriol Junqueras, ha assegurat que la solució als problemes “reiterats” com la xarxa ferroviària catalana o la llei Wert passa per la independència. “La solució és la independència, sinó ens passarem anys i panys debatent sempre sobre els mateixos temes. i és esgotador i no serveix de res”. D'aquesta manera s'ha expressat Junqueras en una entrevista a RAC1 preguntat pel caos que s'ha viscut aquest dijous al matí a Rodalies i Regionals a causa d'una avaria en el sistema informàtic en el control central de l'Estació de França, que depèn del gestor d'infraestructures Adif, que depèn de l'Estat.

Junqueras ha criticat que s'hagin “anunciat molts acords i moltes inversions a bombo i plateret i en rodes de premsa” perquè és evident que “les rodes continuen sense rodar gaire bé”. “És evident que la solució no és la d'anunciar acords i fer-se fotos, sinó per exercir les inversions”, ha dit Junqueras en una clara crítica als anuncis fets per la ministra de Foment, Ana Pastor, en els últims mesos, però també de retruc pel conseller Santi Vila.

Junqueras ha volgut deixar clar que el partit que governa a l'Estat ho continuarà fent encara que tots els ciutadans de Catalunya decidissin no votar-lo. I, per tant, “es produeix una contradicció insoluble fins a la independència”. “Això es resol, com moltes altres, per exemple la llei Wert, amb la independència”, ha insistit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia