Successos

successos

L'escocès de Lloret va morir d'un cop al cap

Craig Mallon va morir d'un cop al cap. Es tracta de l'única lesió que va provocar la mort al jove escocès de 26 anys, que hauria participat dissabte en una picabaralla al carrer Pintor Josep de Togores de Lloret de Mar. Així mateix, el cos de la víctima tampoc presentava gaires senyals de violència externa, i per això gairebé es descartaria que el noi hagués estat apallissat. No està clar si el cop mortal al cap va ser provocat amb un objecte contundent o si la lesió se la va fer en caure a terra. Tot i així, els investigadors estan en espera de les anàlisis toxicològiques i l'informe de l'autòpsia que ahir van practicar al cos del jove els forenses de l'Institut de Medicina Legal de Girona per acabar de confirmar o descartar qualsevol hipòtesi. Com ja va avançar aquest diari, els pares de la víctima, Ian i Antoinette, ja es van desplaçar diumenge a Lloret, i ahir van fer el reconeixement del cadàver del fill.

No hi ha cap detingut

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra continuen a la recerca del grup d'espanyols amb qui Craig Mallon i la seva colla es van esbatussar, després de celebrar el comiat de solter del germà de la víctima.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.