Successos

trànsit

Un camioner mor en caure d'un pont a l'eix

Es va precipitar des d'uns 15 metres a Santa Coloma

Cinc persones han mort en quatre dies en vies gironines

Un veí d'Alacant de 49 anys va morir ahir en caure amb el camió pel viaducte de les Fosses, a l'eix transversal al seu pas per Santa Coloma de Farners. Els fets van tenir lloc al punt quilomètric 220,6 de la C-25, quan l'home, que duia un camió amb matrícula portuguesa, circulava en direcció a la frontera. Per causes que s'estan investigant, l'home va perdre el control del vehicle, que va sortir de la carretera i va caure al buit des d'un viaducte de prop de quinze metres d'alçada. Pel que fa a l'hora de l'accident, els serveis d'emergència van detectar a quarts de cinc de la matinada la tanca del viaducte destrossada, i immediatament després van veure el camió estimbat quinze metres avall. Les investigacions, però, han determinat que el conductor podria haver caigut hores abans, ja que cap a la una de la matinada es va observar un tall d'un cable de fibra òptica al punt de l'accident. És per això que no es descarta la hipòtesi que fos a aquesta hora que el camió caigués daltabaix del viaducte. En aquest sentit, no es pot prescindir ara per ara de cap hipòtesi sobre les causes de l'accident: l'home es podria haver adormit al volant o haver perdut el control del vehicle a causa d'alguna avaria. El sinistre va provocar que els mossos donessin pas alternatiu als vehicles durant tot el matí i part de la tarda, i que en algun moment haguessin de tallar completament la via per retirar el vehicle sinistrat i la càrrega de pastanagues que duia.

Cap de setmana tràgic

27 persones han mort aquest any a les carreteres gironines en 21 accidents mortals. Especialment tràgic va ser el passat cap de setmana, en què quatre persones van morir en vies de la demarcació. Dissabte, dues persones van morir en un xoc entre dos cotxes a la Tallada d'Empordà: el farmacèutic barceloní Eduard Soler Cuyàs, de 48 anys, i Francesc Pons Pagès, de 74, veí de Matajudaica (Corçà). El mateix dia al vespre un home lituà de 41 anys, Dangidas Taroza, va perdre la vida quan el vehicle que conduïa va topar contra un arbre en una carretera veïnal de Saus-Camallera. Diumenge, finalment, la víctima va ser una dona francesa de 42 anys, Sibylle Maïte Riou, que anava d'acompanyant en una moto que conduïa el seu company. Van sortir de la via mentre circulaven per la carretera C-26, a la Vall de Bianya. Tot indica que el pilot va perdre el control de la màquina.

LA XIFRA

27
persones
han mort aquest any en 21 accidents de trànsit que s'han produït a les comarques gironines.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.