Successos

successos

Dos robatoris en una empresa de les Planes

Se n'han endut coure, llautó, portàtils, una càmera de fotos, diners i un cotxe

Elèctrica Massaló, una empresa situada al passeig de l'Estació de les Planes d'Hostoles, ha sigut en dues ocasions l'objectiu dels lladres amb tan sols un mes de diferència. El primer episodi va tenir lloc el 5 d'abril, quan els delinqüents van enderrocar part de la paret de la nau per poder accedir-hi amb un camió i van inutilitzar les alarmes. Un cop dins, van remenar per l'oficina i se'n van emportar una càmera de fotos, llautó, coure i diners. Aquesta mateixa companyia va ser objecte d'un segon intent de robatori 48 hores després.

Els mateixos dies, uns desconeguts van mirar de saquejar, sense èxit, el bar Collell, a peu de la travessera de la carretera C-63, així com el bar El Firal de Sant Feliu de Pallerols, el més popular i cèntric del municipi. El pla se'ls va frustrar al restaurant Can Tupí, també de les Planes.

L'alcalde, Eduard Llorà, va demanar més presència policial i els Mossos d'Esquadra hi patrullen amb més freqüència des d'aleshores.

Portes danyades

Tot i el reforç, la indústria Elèctrica Massaló va ser objecte d'un segon robatori el 2 de juny. En aquest cas, els individus van fer un forat a la porta posterior i es van endur un vehicle que estava aparcat a les instal·lacions. A la part del davant, van rebentar la porta d'entrada principal i es van apropiar dos ordinadors portàtils i una altra remesa de coure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.