Successos

policial / religió

El cap de la policia local d'Olot és ordenat diaca avui a la catedral

El cap de la policia local d'Olot serà ordenat diaca permanent aquest tarda en una cerimònia que se celebrarà a la catedral de Girona i que presidirà el bisbe Francesc Pardo. Com a diaca, entre altres serveis, podrà batejar, presidir casaments i enterraments, visitar els malalts i portar-los la comunió, dirigir activitats de catequesi, donar suport a preveres i erigir-se com a responsable pastoral en presons, centres de salut o en col·lectius de gent gran. També tindrà potestat per presidir la celebració de la paraula –no dirà missa perquè no podrà realitzar la part de la consagració–, però tindrà una limitació dins dels set sagraments: no podrà confessar, ja que ho ha de fer un prevere.

El passat 31 de desembre ja va rebre els ministeris laïcals de lector i acòlit de mans del bisbe en una celebració a la capella del seminari diocesà. Ja ha fet celebracions religioses a la Cellera, Osor i al santuari de la Mare de Déu del Coll.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.