Successos

tribunals

Jutgen un veí d'Olot per abús de la filla de 5 anys

El fiscal acusa el pare de tocaments i d'haver-li fregat el penis pel cos

Mykola Melnyk, un veí d'Olot de nacionalitat ucraïnesa, es va asseure dimecres al banc dels acusats per haver abusat presumptament de la seva filla de 5 anys. El fiscal demana per a ell una pena de quatre anys i mig de presó i una multa de 3.000 euros. La lletrada de la defensa, Sònia Carbó, en canvi, en demana l'absolució.

Els fets van tenir lloc quan Melnyk va arribar a casa després de treballar. L'home estava molt cansat perquè s'havia passat hores treballant en la construcció d'un túnel. Es va estirar al llit per dormir, però la filla tenia ganes de jugar. Durant aquest joc, el fiscal sosté que hi va haver algun tocament, sense arribar a l'extrem de despullar-se. La nena va interpretar que allò era un joc diferent i ho va explicar tot a la mare.

El fiscal explica que l'home ho va fer actuant libidinosament, ja que va refregar el seu penis per les parts de la nena. Durant el judici l'home va reconèixer els fets, que s'havia posat al llit per descansar i que la nena volia jugar; també va dir que no sabia com havien succeït els fets, ja que estava mig adormit, en estat de somnolència, però que en tot cas de seguida s'havia adonat de l'error.

Ni traumes ni seqüeles

Pel que fa a les proves pericials, tant la psiquiatra com la pediatra van dir que la nena els havia explicat els fets amb naturalitat. Així mateix, els forenses no van detectar cap lesió a la menor, ni traumes ni seqüeles.

Els fets es va descobrir gairebé per casualitat, ja que el matrimoni estava passant una crisi de parella. La dona va anar als serveis socials a demanar com es podia separar de l'home. Enmig de la conversa, la dona es va anant posant nerviosa i va explicar el que havia passat entre el seu marit i la seva filla. Tot i així, ella no s'ha presentat com a acusació particular ni demana cap indemnització.

La defensa de l'acusat, que exerceix la lletrada Sònia Carbó, demana la lliure absolució del seu client, perquè considera que no hi ha dol. Diu que està bé amb la filla i que en cap moment s'ha dictat cap ordre de protecció perquè ningú va detectar cap alerta ni cap perill.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.